καλωσηρθατε στο
δικτυο εταιρειων
Rassias Ventures

εκκινηση

Λίγα λόγια για εμάς

Το δίκτυο Rassias Ventures αποτελείται από ανεξάρτητες εμπορικές εταιρίες οι οποίες συνεισφέρουν και μοιράζονται πληροφορίες και πόρους.

Τα μέλη του δικτύου είναι εταιρίες που εδρεύουν στην Ελλάδα και δραστηριοποιούνται σε κύριες βιομηχανίες στην χώρα όπως ο τουρισμός, τα τρόφιμα και ποτά και οι κατασκευές.

Όλα τα μέλη του δικτύου είναι εξαιρετικά δομημένοι οργανισμοί που λειτουργούν σύμφωνα με τα πιο αυστηρά διεθνή πρότυπα και προσφέρουν εξαιρετικές συνθήκες απασχόλησης και ευκαιρίες επαγγελματικής ανάπτυξης στους συνεργάτες τους. Ιδρυτές του δικτύου είναι η εταιρία Erissos Fish Farm και η εταιρία Strategy Lens. Η Erissos Fish Farm είναι μια ιχθυοκαλλιέργεια ενεργή στην Ελλάδα από το έτος 1991 και η Strategy Lens είναι συμβουλευτική εταιρία σε θέματα στρατηγικής διοίκησης.

Στις επόμενες ενότητες θα βρείτε μια σύντομη περιγραφή για τους ιδρυτές του δικτύου και τις υπηρεσίες που προσφέρονται.

Erissos Fish Farm

Η Erissos Fish Farm είναι μια οικογενειακή επιχείρηση που δραστηριοποιείται στη βιομηχανία της ιχθυοκαλλιέργειας. Οι εγκαταστάσεις παραγωγής της εταιρίας βρίσκονται στην Κεφαλονιά στην ενότητα Ερύσσου. Η εταιρεία καλλιεργεί και προσφέρει στους πελάτες της Τσιπούρα, Λαβράκι και Κρανιό εξαιρετικής ποιότητας και γεύσης.

H Erissos Fish Farm έχει ένα σαφή προσανατολισμό στην αριστεία σε κάθε πτυχή της λειτουργίας της και έχει επενδύσει συστηματικά όλα τα χρόνια από την ίδρυση της προκειμένου να αποκτήσει ηγετική θέση στην αγορά. Ο συνολικός ετήσιος όγκος παραγωγής της εταιρίας ανέρχεται σε 300 τόνους φρέσκου ψαριού που διανέμεται σε αγορές της δυτικής και νότιας Ευρώπης.

Για να μάθετε περισσότερα για την Erissos Fish Farm επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της και τη σελίδα της εταιρίας στο LinkedIn.

H Strategy Lens είναι μια συμβουλευτική εταιρεία στρατηγικής που εδρεύει στην Ελλάδα και εξυπηρετεί πελάτες εντός Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η ομάδα τους αποτελείται από ανθρώπους με πάθος για τις επιχειρήσεις, ενώ οι βασικές τους αξίες είναι ο επαγγελματισμός και η επιμέλεια.

Η εταρεία υποστηρίζει οργανισμούς χαμηλής ως μεσαίας κεφαλαιοποίησης σε όλα τα στάδια των διαδικασιών στρατηγικής και διαχωρίζει τις υπηρεσίες της σε τέσσερις κεντρικές κατηγορίες. Πιο συγκεκριμένα η Strategy Lens προσφέρει υπηρεσίες:

Μπορείτε να μάθετε περισσότερα για την εταιρεία επιλέγοντας τα ακόλουθα εικονίδια για να επισκεφθείτε την επίσημη ιστοσελίδα της και τις σελίδες της στο LinkedIn και το Twitter.

RF - Business Hub
Ρήγα Φεραίου 61, GR 26221
Πάτρα, Ελλάδα